Wordt u onze Steunpilaar? (Afgerond)

  • Update op 10-01-2017 100% 100%
Stand van zaken verkoop virtuele ijzerstaven (1950/1875). De ijzerstaven actie is succesvol afgerond. De extra ijzerstaven zullen we ook nodig hebben, dus dat komt goed uit.

steunpilaarNa het daverende succes van de bakstenen actie, komen we nu met het vervolg. In 6 weken tijd waren alle bakstenen verkocht! Ontzettend bedankt hiervoor. Ook met deze nieuwe actie willen we uw bijdrage zo tastbaar mogelijk maken: Voor een stevige constructie is veel gewapend beton nodig en hiervoor hebben we 22,5 km aan ijzerstaven nodig. Daarom vragen we deze keer: Wordt u onze steunpilaar?

“Scholing = motor van de toekomst”

Elke dag wenden veel kinderen in Brazilië zich noodgedwongen tot drugs, straatbende en/of prostitutie; soms zelfs al op 6-jarige leeftijd! Puur en alleen omdat zij geen andere mogelijkheid zien om te overleven. 1 op de 7 Brazilianen kan niet lezen en schrijven. 1 op de 8 kinderen leeft op straat. Wij kunnen hier een einde aan maken mét uw hulp!

Dit doen wij door het bouwen van een vakschool in São João del Rei, gericht op praktijkonderwijs, vergelijkbaar met het Nederlandse MBO. Zo leren jongeren een beroep waarmee zij later ‘hun eigen boterham kunnen verdienen’. Klik hier om meer over dit project te lezen. Meebouwen aan deze school betekent meebouwen aan hun toekomst. U bouwt mee door ‘virtuele ijzerstaven’ te kopen waarmee wij een stevige constructie voor de vakschool kunnen bouwen.

Doneer 1 ijzerstaaf voor €3,15

Voor de bouw van de vakschool zijn 1875 ijzerstaven nodig van 12 meter lang en variërend in dikte. De totaalprijs voor alle ijzerstaven is (omgerekend naar euro) zo’n €5900,- . Gemiddeld is dit €3,15 per ijzerstaaf. U kunt dus al met €3,15 meehelpen om het gebouw neer te zetten. Een veelvoud van dit bedrag mag uiteraard ook: Iedereen die 30 of meer ijzerstaven doneert, krijgt een plek op de speciale “Donatie Muur” in het gebouw.

Wordt u onze steunpilaar? Graag! U kunt op 2 manieren mee doen:

  1. Direct geld overmaken naar NL03 ABNA 0545 4225 82 t.n.v. Stichting Nieuwe Generatie Brasil o.v.v.: uw naam en hoeveel ijzerstaven u wilt kopen
  2. Hieronder kunt u direct 1 of meerdere ijzerstaven kopen en betalen via iDeal

In beide gevallen vragen we u om ook een mail te sturen naar info@ng-brasil.nl met de mededeling dat u meedoet. Zo kunnen we u op de hoogte houden van de vorderingen van deze actie en het bouwproces in Brazilië.

Wilde Ganzen

De complete kosten voor het realiseren van de vakschool zijn geschat op €122.000. De ijzerstaven zijn hier een onderdeel van. Hoever we met de financiering van het hele project zijn, kunt u volgen via deze site. We hebben al grote stappen gezet. Eén daarvan is dat stichting Wilde Ganzen ons project geadopteerd heeft. Voor elke €3,15 die bij deze actie gedoneerd wordt, voegt Wilde Ganzen hier €1,575 aan toe!

Stichting Nieuwe Generatie Brasil

Vanuit Stichting Nieuwe Generatie Brasil zetten wij ons in om kansarme kinderen in Brazilië een kansrijke toekomst te bieden, gericht op leven in plaats van óverleven. Stichting Nieuwe Generatie Brasil gelooft dat ieder kind een eerlijke kans verdient!

Doneer nu

Via onderstaande afbeeldingen kunt u direct ijzerstaven doneren (per stuk of per 30, wilt u een ander aantal, kunt u dat later in het proces aangeven).

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Help ons helpen!

Doneer nu

 

Activiteitenkalender

Stichting Nieuwe Generatie Brasil organiseert vele evenementen met als doel op een leuke manier samen geld in te zamelen.


Kijk op de kalender en doe mee!

Oude berichten

Ieder kind verdient een eerlijke kans!

Doneer nuSchrijf u nu in!

anbi2

 

Evangelie Gemeente Zeist De Wilde Ganzen