Projecten

Een overzicht van onze huidige projecten

%

Ontvangen giften voor project: Versturen container met 2e hands spullen

%

Ontvangen giften voor deelproject Bouwen lokalen voor Praktisch onderwijs

Grond aankopen (project afgerond)

Stichting Nieuwe Generatie Brasil zet zich in om kansarme kinderen te voorzien van een tehuis waar ze voeding, zorg, onderwijs en voorlichting krijgen en waar ze kind zijn door te spelen en ontspannen. Onze visie is dat een kind pas iets kan leren en zich ontwikkelen als het zich veilig voelt. Hiervoor is het van belang dat we een tehuis hebben waar kinderen werkelijk kind kunnen zijn. Een plek waar ze zich vanuit de natuurlijke kinderlijke interesse zich kunnen ontwikkelen en groeien.
Voor dit tehuis is grond nodig waarop het tehuis kan worden gebouwd. Deze grond is inmiddels verkregen, de gemeente São João del Rei heeft ons een terrein geschonken waar we erg blij mee zijn. Klik hier voor meer informatie.

Project: Versturen container

Help de kinderen in Brazilië met kleding en speelgoed
Wij zijn bezig met het inzamelen van kleding, (educatief) speelgoed, (bed)textiel en schoolspullen om in een container naar Brazilië te versturen. Hebt u afgedankte, nog goede spullen voor de kinderen in Brazilië? Laat het ons weten dan komen we het bij u ophalen. Klik hier voor meer informatie.

Deelproject 1: Bouwen lokalen voor praktisch onderwijs

We zijn gestart met de definitieve plannen om het tehuis in São João del Rei te gaan bouwen. Om het tehuis te realiseren moet er dit jaar het nodige gebeuren. Voordat kan worden gestart met de bouw zal de grond bouwrijp gemaakt dienen te worden en de noodzakelijke infrastructuur moeten worden aangebracht (deelproject 1). Hierna kan worden gestart met de bouw van het tehuis. Op dit moment is duidelijk wat wij allemaal op het terrein willen gaan realiseren. Een gebouw met lokalen, kleuterruimte, ICT ruimte, aula, keuken en wc’s. Een kinderspeelplaats, diverse sportvelden en een moestuin in de buitenruimte. Verder een beheerderswoning gecombineerd met gastenverblijven voor vrijwilligers. Wij houden u op deze pagina’s steeds op de hoogte van onze vorderingen en zullen u vragen om een herkenbaar deel van ons plan te financieren. Klik hier voor meer informatie.

Ieder kind verdient een eerlijke kans!

Doneer nuSchrijf u nu in!

anbi2

 

Evangelie Gemeente Zeist De Wilde Ganzen