Reizen naar Brazilië

We hebben een terrein!

We hebben een terrein!

Het is even stil geweest de afgelopen 2 dagen, maar niet omdat ik niks heb gedaan. Ik was druk bezig om alle documenten rond te krijgen. Nu eindelijk weer een blog. En niet zo maar een. Ik wil jullie deelgenoot maken van dit bijzondere moment. Ik heb jullie al vaak...

Lees meer
Verschillende initiatieven

Verschillende initiatieven

Deze ochtend heb ik geprobeerd om een identiteitskaart voor mij te maken. In Brazilië is een paspoort niet zoveel waard, behalve voor het reizen naar het buitenland. Daarentegen is een identiteitskaart zeer essentieel om je in Brazilië te identificeren. Helaas bleek...

Lees meer
Documenten verder afhandelen

Documenten verder afhandelen

Het is nog steeds bijzonder om iedereen te spreken over de bijzondere dag van gisteren. Iedereen heeft een trots gevoel en staan te trappelen om aan de slag te kunnen. Voordat het zover is moeten we nog een hoop doen. Vooral financieel moet we nog een hoop bij elkaar...

Lees meer
Mag ik u even voorstellen

Mag ik u even voorstellen

Zoals ik gisteren al zei is vandaag de grote dag. Vandaag wordt de stichting officieel geopend. De dag begon met het verder afronden van de statuten samen met de advocaten. Dit is afgelopen maanden een heel lastig karwei geweest. Het is lastig omdat ik de wetgeving in...

Lees meer
Reis naar Brazilië deel 2

Reis naar Brazilië deel 2

Vele van jullie hebben in onze nieuwsbrief gelezen dat ik weer naar Brazilië “moest” gaan. Terwijl de reis van juni in het teken stond van het voorbereiden van Missão Nova Geração Brasil, is het nu eindelijk zover: Morgen - 4 November 2014 - wordt de Stichting...

Lees meer

Sociale Woningbouw in São João del Rei

We zijn alweer bijna twee weken terug in Nederland. Alle indrukken die we hebben opgedaan in Brazilië en in het bijzonder in São João del Rei beginnen inmiddels een plaatsje te krijgen. Eén van de beelden die prominent op mijn netvlies staat, wil ik graag met jullie...

Lees meer

Dag 13 – 14 Vervolggesprek Helvecio Reis

Helvecio Reis Zoals gisteren aangegeven konden we vandaag bij Helvecio Reis, de burgemeester, thuis op bezoek. We hebben hem ongeveer drie kwartier gesproken. Helvecio Reis is super positief om Missão Nova Geração Brasil te helpen. Want wat is het geval, er is in het...

Lees meer

Ieder kind verdient een eerlijke kans!

Doneer nuSchrijf u nu in!

anbi2

 

Evangelie Gemeente Zeist De Wilde Ganzen