Samuel van de Raa – Voorzitter

Mijn naam is Samuel van de Raa de Souza. Ik ben 39 jaar en 14 jaar getrouwd met Laura van de Raa. We hebben samen 4 kinderen, Noa (12 jaar), Daví (11), Joëlle (8) en Anna (5). Laura en ik hebben Stichting Nieuwe Generatie Brasil en Associação Nova Geração Brasil (in Brazilië) opgericht. We hebben altijd de droom gehad om onze talenten in te zetten om kansarme kinderen in Brazilië te helpen om een betere toekomst op te bouwen. We zijn dankbaar dat we daar invulling aan kunnen geven met hulp van vele mensen in Nederland en België.

Ik ben geboren en getogen in Brazilië. Vanuit mijn familie heb ik al een lange geschiedenis met kinderwerk in Brazilië. Mijn grootouders, Klaas en Jannie van de Raa, zijn als pioniers naar Brazilië verhuisd om een groot werk op te richten waar kinderen tot op de dag van vandaag profijt van hebben. De zorg voor kansarme kinderen is voor mij met de paplepel ingegoten en al vanaf jongs af aan had ik het verlangen om dit werk op te richten.

Mijn droom is dat we dagelijks een plek mogen geven aan vele kinderen die zich geliefde en geborgen voelen en dat we dit werk groter en groter mogen maken om meer en meer kinderen een eerlijk kans te geven op een betere toekomst. Een organisatie waar dagelijks veel kinderen opgevangen worden en waar ze onderdak, voorlichting, training en opleiding krijgen om een betere toekomst op te bouwen.

Allereerst ben ik God dankbaar voor het feit dat we dit kunnen doen. Daarnaast ben ik trots en dankbaar op de mensen die Laura en mij ondersteunen bij dit werk. Kunnen we ook op uw steun/hulp rekenen? Hebt u vragen of opmerkingen dan hoor ik dat graag.

 

Wilt u ook op de hoogte blijven?

Ontvang het laatste nieuws ook in uw mailbox door u in te schrijven op onze nieuwsbrief

Help ons helpen!

Doneer nu

 

Activiteitenkalender

Stichting Nieuwe Generatie Brasil organiseert vele evenementen met als doel op een leuke manier samen geld in te zamelen.


Kijk op de kalender en doe mee!

Oude berichten

Ieder kind verdient een eerlijke kans!

Doneer nuSchrijf u nu in!

anbi2

 

Evangelie Gemeente Zeist De Wilde Ganzen