Op woensdag 24 mei is een sponsorloop geweest op Basisschool Prins Bernhard in Tilburg. De kinderen liepen voor een gezamenlijk doel. Een groot gedeelte van de opbrengst van de sponsorloop ging naar Stichting Nieuwe Generatie Brasil. De stichting van het gezin van Samuel Van de Raa en Laura Van de Raa die met hun kinderen naar Brazilië zijn vertrokken om zich daar verder in te zetten voor kansarme kinderen. Een prachtig mooi doel. Voor de kinderen ook motiverend omdat zij Noa, Davi, Joëlle en Anna nog goed kennen!

De school was mooi versierd in de Braziliaanse kleuren door Raquel van de Raa. Na een enthousiaste opwarming, ging de sponsorloop om 10:30 van start. Helemaal in Brazilië, waren Noa en Daví extra vroeg opgestaan om live via Skype mee te kunnen kijken. De kinderen hebben goed hun best gedaan en veel rondjes gelopen.
Na afloop hebben Noa, Daví en Joëlle nog even met hun oude klasgenootjes kunnen praten. Heel bijzonder om te zien dat iedereen nog zo betrokken is.

We willen alle leerlingen, leerkrachten en ouders/verzorgers van de Prins Bernhard school -en natuurlijk ook Raquel van de Raa- hartelijk danken voor hun inzet en betrokkenheid! Op deze manier neemt Basisschool Prins Bernhard in stijl afscheid van Familie van de Raa