Standhouders gezocht voor Kerstmarkt op 9 december 2017 in Brasschaat

Beste standhouder,

Graag willen wij u uitnodigen om deel te nemen aan onze artisanale Kerstmarkt op zaterdag 9 december 2017. Voor het eerst organiseren wij (OGOS t.v.v. Stichting Nieuwe Generatie Brasil) dit jaar een gezellige Kerstmarkt in het gebouw van ‘De Olijftak’, Leopoldslei 35 in Brasschaat. De markt gaat van start om 13u en sluit haar deuren om 20u.
Per stand vragen we een bijdrage van 25 euro. Een stand bestaat uit een tafel van 2,50 bij 0,80 meter met ruimte voor en achter. Stoelen zijn aanwezig in het gebouw. Voor de aankleding van uw stand (inclusief tafelkleed) dient u zelf te zorgen.

Meer informatie kunt u vinden in het reglement (klik hier voor het reglement) of via meriellen@ogos.be. Als u nog andere (potentiële) standhouders zou kennen, voel u vooral vrij om hen deze uitnodiging door te sturen. Aangezien deze Kerstmarkt voor het eerst wordt georganiseerd, beschikken we nog niet over een uitgebreid adressenbestand.

Om in te schrijven voor deze artisanale kerstmarkt vragen wij om het onderstaande inschrijvingsformulier volledig in te vullen. Bij inschrijving verklaart u zich automatisch akkoord met het reglement van de Kerstmarkt (klik hier voor het reglement). Na uw online inschrijving ontvangt u nog een mail met praktische regelingen en betalingsinstructies voor het standgeld.

De opbrengsten die we verkrijgen uit het standgeld en onze eigen verkoop van dranken en lekkernijen, worden integraal overgemaakt aan Stichting Nieuwe Generatie Brasil. Deze stichting zet zich in voor kansarme kinderen en jongeren in Brazilië. Concreet voorziet de Stichting in een vakschool, een moestuin en sportterreinen zodat kinderen en jongeren een veilige plek vinden om zich, onder begeleiding van medewerkers van de Stichting, te ontwikkelen tot evenwichtige volwassenen. Meer informatie over deze stichting vindt u op https://www.ng-brasil.com/.

We hopen er samen met u een toffe Kerstmarkt van te maken. Schrijf daarom snel in. We hebben 25 kraampjes te huur!

  Ja, ik wil graag deelnemen als standhouder aan de Artisanale kerstmarkt in ‘De Olijftak’ in Brasschaat op 9 december 2017.

  Mijn volledige naam (verplicht)

  Naam van mijn winkel/zaak (optioneel)

  Mijn e-mail adres (verplicht)

  Mijn telefoonnummer (verplicht)

  Aantal stands (verplicht)

  Korte omschrijving producten (verplicht)

  Bij inschrijving verklaart u zich automatisch akkoord met het van de Kerstmarkt zoals beschikbaar gesteld via deze pagina.
  Uw inschrijving is pas definitief na bevestiging en ontvangst van het inschrijvingsgeld.

  Wilt u ook op de hoogte blijven?

  Ontvang het laatste nieuws ook in uw mailbox door u in te schrijven op onze nieuwsbrief

  Help ons helpen!

  Doneer nu

   

  Activiteitenkalender

  Stichting Nieuwe Generatie Brasil organiseert vele evenementen met als doel op een leuke manier samen geld in te zamelen.


  Kijk op de kalender en doe mee!

  Oude berichten

  Ieder kind verdient een eerlijke kans!

  Doneer nuSchrijf u nu in!

  anbi2

   

  Evangelie Gemeente Zeist De Wilde Ganzen