Samuel en Laura zijn intussen al ruim een maand geleden naar Sao Joao del Rei in Brazilië vertrokken om daar persoonlijk de bouw van de vakschool in goede banen te leiden. Via de Vlogs zien we dat project elke week zeer snel opschieten.

Nu is het natuurlijk niet omdat, met Samuel en Laura en de bouw van de vakschool, het kloppend hart van Stichting Nieuwe Generatie Brasil zich voortaan in Brazilië zelf bevindt, dat er in Nederland en België stilgezeten wordt. Het tegendeel is waar!

Net nu het in Brazilië op volle toeren begint te draaien, is onze steun uit Nederland en België absoluut nodig.
En naar goede gewoonte, gaat het steunen van de Stichting gepaard met heel wat gezelligheid en plezier. Gedurende de komende maanden is er daarom een zeer gevarieerd aanbod aan evenementen.

Na de succesvolle sponsorloop op 13 mei in Kaltmhout staat er binnenkort nog een sponsorlopop op het programma: op donderdag 22 juni lopen de leerlingen van het Comenius college in Rotterdam de longen uit hun lijf ten voordele van hun Braziliaanse leeftijdsgenoten.

Ook in het najaar kunnen we al een gevarieerd programma aanbieden. Houd zeker al zondagnamiddag 22 oktober vrij om mee te komen bewegen of supporteren tijdens de jaarlijkse Zumbamarathon in Brasschaat. Twee weken later, op zaterdagavond 4 november, gaan we helemaal de muzikale toer op met de tweede editie van het benefietconcert in Kalmthout. Minimaal vier verschillende live bands en singer-songwriters geven die avond het beste van zichzelf.

Vergeet dus zeker niet deze data al in je agenda te noteren. We zien je dan wel tijdens één of meerdere evenementen en maken er samen een onvergetelijke dag van!