Maandag 31 maart, kleine twee weken en we gaan met zijn allen knallen voor Stichting Nieuw Generatie Brasil. Via deze weg wil ik jullie alvast de planning van de dag meedelen.

Het programma

13.30 uur – Deuren gaan open bij Siemburg (vergeet aub niet jullie entreekaartje mee te nemen, als je deze al hebt gekocht. Je kunt nog altijd een kaartje aan de deur kopen, dit is alleen contact mogelijk.)
14.00 uur – set van Gwenny van Gils
14.30 uur – set van Meriellen Van de Raa
15.00 uur – set van Iris Hollaar
15.30 uur – 16.00 uur Pauze (loterij / informatie Stichting)
16.00 uur – set van Kim Vanhees
16.30 uur – set Jeroen Lautenslager
17.00 uur – Bij uitlopen, mogelijkheid tot kopen van een plateautje met Braziliaanse lekkernij 🙂 😀

Doe mee en koop nu een kaartje

Intussen zijn er toch al heel wat kaartjes verkocht, maar we zijn er nog lang niet. Mijn (en de Stichtings) doel is dat alle gedrukte entree kaartjes (100 stuks) ook allemaal verkocht worden. Nu weet ik dat dit een uitdaging is :), maar in mijn ogen niet onmogelijk! We hebben jullie hulp dus hard nodig!

Dus ben je een ‘leerling’ van een van de bovenstaande instructeurs, koop dan deze week nog je eigen entree kaartje :), ben je geen ‘leerling’, maar wil je mee komen doen of komen kijken, dan mail naar info@ng-brasil.nl en reserveer je kaartje alvast. Dan kun je aan de deur het kaartje betalen. Ik hoop dat jullie mij helpen, mijn doel te bereiken en deze 100 kaartjes te verkopen!!

Graag tot 12 april allemaal!!!