Zoals ik een tijdje geleden gemeld heb, organiseer ik op zaterdag 12 april een Zumba marathon voor Stichting Nieuw Generatie Brasil. We vonden het leuk om u op de hoogte te brengen van de voorbereidingen.

Wat is ook alweer het doel van de stichting?

Stichting Nieuwe Generatie Brasil is geboren vanuit de wens om kansarme kinderen in Brazilië een betere toekomst te bieden. Ze geloven dat iedere kind een eerlijk kans verdient met de uiteindelijke doel om een nieuwe generatie Brazilianen de kans te bieden:
– zich te ontwikkelen,
– hun dromen, potentie en ambitie waar te kunnen maken,
– zichzelf en hun toekomstige gezin goed te kunnen onderhouden.

Om deze stichting met hun eerst project te ondersteunen, het kopen van het terrein waar het kindertehuis op komt te staan, organiseer ik een Zumba marathon.

Tijdens deze dag zullen er 5 instructeurs, praktisch gratis, een sportieve set van maximaal 30 minuten doen. De instructeurs zijn:
– Kim Vanhees
– Iris Hollaar
– Gwenny van Gils
– Jeroen Lautenslager
– Meriellen van de Raa

En dit allemaal voor het goede doel! 🙂

Tijdens de pauzes wordt informatie gegeven over de stichting. Daarnaast zal ook een loterij plaatsvinden met een mooie set aan prijzen. Vanzelfsprekend zal al het opgehaalde geld ook naar de stichting gaan. Blijf de site van de stichting volgen , want binnenkort zal ik vermelden welke prijzen u kan winnen. U kunt dan alvast kijken waar u op wil bieden;)

Aan einde van de dag zullen er plateautjes verkocht worden met Braziliaanse gerechten! Voor een kleine bijdrage kunt u zoveel meenemen als u wil!

Met andere woorden dames en heren, een zeer gezellige, sportieve, informatieve en vooral geld opleverende dag 🙂
Onze streven is minimaal 70 en maximaal 100 dames en heren die dag te zien dansen / springen / lachen en ga zo maar door. Dat betekend mensen, deel AUB deze Zumba marathon en promoot samen met mij, om zoveel mogelijk mensen die dag te mogen ontvangen!! Mijn grote dank alvast hiervoor!!!

Tot 12 april.
Meriellen van de Raa e Souza

Deze Zumba marathon wordt mede mogelijk gemaakt door:


Zaalhuur Zumba Marathon

Flyer Zumba Marathon

Loterij Zumba marathon

Hapjes Zumba marathon

Prijzen Zumba Marathon

Prijzen Zumba Marathon

Wijkgebouw
“Siemburg”

Copy Company

Slijterij
“Van der Maas”

Spar

Love4dance

Speelgoedwinkel
“De Rakker”