Asperges in de binnentuin, een bourgondisch aspergediner

Op 17 mei heeft Kiwanis Halderberge een netwerkevenement georganiseerd in de prachtige binnentuin van Conferentiecentrum-Hotel Bovendonk in Hoeven. Op initiatief van Cees Buijs, een oud-collega van Samuel, heeft Kiwanis het plan opgevat om geld in te zamelen voor Stichting Nieuwe Generatie Brasil. In hun uitnodiging was het volgende te lezen: “Samuel en Laura van de Raa geven gepassioneerd vorm en inhoud aan hun motto "Ieder kind verdient een kans!" door Braziliaanse straatkinderen onderdak, voeding, zorg en onderwijs te geven. In een land waarin 1 op de 8 kinderen op straat leven is dat keihard nodig. Het verschil tussen arm en rijk is in Brazilië tergend groot. Lees op de website van Stichting Nieuwe Generatie Brasil meer over noodzaak van lokale initiatieven om de leefomstandigheden van straatkinderen te verbeteren.”
Tijdens de avond was er een heerlijk driegangenmenu met bijpassende wijnen. En er was ook natuurlijk volop de mogelijkheid om te netwerken. Tijdens het diner was er tevens een kunstveiling van kunstenaars uit de regio.
Op deze zeer geanimeerde avond waren ruim 100 mensen aanwezig. Aan het einde van de avond mocht ik namens de stichting een cheque ter waarde van EUR 3.000 in ontvangst nemen!
Graag willen wij Kiwanis Halderberge en Cees Buijs bedanken voor dit mooie initiatief.

Heeft u na het lezen van dit artikel interesse om een evenement te organiseren neem dan contact op met onze stichting via info@ng-brasil.com. Immers…… Ieder kind verdient een eerlijke kans!