Op Zondag 7 februari hebben we een zeer geslaagd Benefietdiner gehad. Met een opbrengst van € 2162,50 kunnen we spreken over één van de meest geslaagde activiteiten van Stichting Nieuwe Generatie Brasil. Daarnaast hebben 6 mensen aangegeven structureel ons te willen sponseren.
Het gehele diner werd georganiseerd door Raquel van de Raa. Vooraf schreef ze: “Al een tijdje wilde ik graag mijn kookkunsten delen met een grote groep mensen. Hoe bijzonder is het dat ik hiermee invulling geef aan mijn wens en daarnaast een steentje bij kan dragen aan de stichting van mijn zoon?”. Enerzijds bestond de groep uit zo een 75 mensen en anderzijds hebben we veel geld opgehaald. Echt een succes dus.
Naast heerlijk Braziliaans warm eten en maar liefst 6 verschillende toetjes hebben Jefta Hagemann en Sanne Kleis-Kok iedereen laten genieten van prachtige muziek. We zijn ze dankbaar voor hun hulp en wensen ook Sanne veel succes met het maken van haar nieuwe album. Kijk voor meer informatie op: https://www.facebook.com/SanneZingt.
Zonder anderen tekort te willen doen, willen we een aantal mensen en bedrijven hartelijk danken voor hun hulp gedurende deze dag. Speciale dank aan Slagerij Arie van de Raa die al het vlees heeft gedoneerd. Ook de vrijwilligers die ons geholpen hebben zoals Mariëtte Daris, Meriellen van de Raa, Iwan Born, Alexandra van de Raa, Renata Bolsius, Henk Wassink en zelfs Noa van de Raa die hard gewerkt heeft de dagen voor en tijdens de dag zelf.
En last but not least willen we natuurlijk Raquel van de Raa hartelijk danken voor dit alles. Het eten was heerlijk en de mensen hebben enorm genoten van de gezellige avond. Bedankt hiervoor!

We kunnen nog zoveel vrijwilligers hebben en alles goed organiseren, maar het wordt pas echt een succes als mensen bereid zijn te komen en te investeren in het helpen van kansarme kinderen in Brazilië. En daarom willen we alle gasten hartelijk danken voor hun komst en hopen dat ze volgende keer weer gewoon aanwezig zijn bij een van onze evenementen! De volgende staan al op de planning in maart met maar liefst 4 zumba marathons. Kijk hier voor meer informatie.

Diner1

DIner2