Verslag Culinaire Middag

Zaterdag 6 juni was het dan zover: de culinaire middag. Vele uren aan voorbereiding zijn eraan vooraf gegaan, maar het resultaat zag er dan ook geweldig uit: tafels vol met allerlei verschillende hapjes, gemaakt door diverse vrijwilligers. Wat bijzonder om te zien dat zoveel mensen zich belangeloos willen inzetten voor onze stichting en uiteraard voor de kansarme kinderen in Brazilië!

We hebben weer bewezen dat we in staat zijn om een geweldig, grootschalig evenement neer te zetten. We zijn blij dat er veel mensen zijn komen proeven van al het lekkers, al hadden we gehoopt op nog veel meer bezoekers. Toch was ook dit weer een activiteit waarbij verschillende (nieuwe) mensen onze stichting hebben leren kennen en waarbij we ook weer geld hebben opgehaald. Deze keer was dat €805,-. En daar zijn we natuurlijk hartstikke blij mee. Alle opbrengsten helpen mee om onze droom dichterbij te brengen en, zoals Samuel al eerder aangaf in een blogbericht, betekent “je droom werkelijkheid laten worden” vooral: hard werken, doorzetten en volhouden.

Bij deze willen we iedereen die zich heeft ingezet om deze dag mogelijk te maken dan ook van harte bedanken! Alle vrijwilligers die vooraf hapjes hebben gemaakt, op de dag zelf hebben geholpen met (af)bakken, verkopen, kinderentertainment, opbouw en opruimen van de zaal…. Bedankt voor jullie inzet maar bovenal: bedankt voor jullie betrokkenheid, interesse en inzet.
Zonder anderen tekort te willen doen, willen we nog wel even Raquel van de Raa en Mariëtte Daris noemen die met het idee voor deze middag zijn gekomen, waarna Meriellen van de Raa (vanuit haar bedrijf OGOS) ook vanaf het begin heeft geholpen om samen met Raquel en Mariëtte deze dag te organiseren.
Daarnaast willen wij ook graag alle bedrijven bedanken die deze dag op verschillende manieren hebben gesponsord of ondersteund. Onderaan deze pagina, na de foto’s van het evenement, vindt u hun logo’s.

CulinaireMiddag2CulinaireMiddag1

 Familie Deprez-Verschuren

Familie Deprez-Verschuren kun je inmiddels vaste bezoekers noemen van onze evenementen. Fantastisch om te zien dat ze zich al op verschillende manieren hebben ingezet door bijvoorbeeld mee te doen met zumba of sponsorloop. Ook op deze dag waren ze weer van de partij. Tijdens de culinaire middag verkocht Nancy Verschuren, samen met haar familie, allerlei met de hand gehaakte knuffels. Maar wat maakt dit nou zo bijzonder? Al weken verkoopt ze deze prachtige knuffels en doneert ze de opbrengst aan onze stichting. Hoe geweldig is dat! We zijn ontzettend dankbaar voor hun grote betrokkenheid. Ze staan vaak op de achtergrond dus we vonden het hoog tijd om ze op de voorgrond te zetten door ze even speciaal in het zonnetje te zetten.

CulinaireMiddag3

 Met dank aan onze sponsors!

 Bossers Vlees IJssalon Intermezzo Tilburg Jan Swaanen, De Echte Bakker
 Keyzer Palace Taart Uit Tilburg Sushipoint
 OSOG  Nagelstyliste Anouk Van Loon_  Rogier Graphic Design Studio