Afgelopen zaterdag, 8 november, hebben we in de bossen van Zeist een fantastische eerste sponsorloop meegemaakt. Na een paar dagen van regenachtig, somber herfstweer, was het afgelopen zaterdag echt genieten van een heerlijk zonnetje. Om 13.00 kwamen de eerste deelnemers binnen, waarna onze penningmeester Arja Hilberdink alle aanwezigen wat vertelde over de stichting en het doel van de sponsorloop. Daarna heeft Noa, de oudste dochter van Samuel en Laura, dat ook nog eens in haar eigen woorden verteld. Een mooi moment om de dag mee te beginnen.

Hierna was het tijd om te gaan (hard)lopen. We hadden fanatieke hardlopers, wandelaars en kinderen die meededen. En zelfs de toeschouwers hebben één of meer rondjes met de deelnemers meegelopen. Kortom: de combinatie van een mooie, bosrijke omgeving, het heerlijke weer en de geweldige sfeer die er hing, hebben er voor gezorgd dat deze dag een groot succes is geworden.

In totaal hebben de 13 deelnemers een bedrag van ruim EUR 2.800 bij elkaar gelopen, een fantastische opbrengst! De dag werd afgesloten met een kop overheerlijke pompoensoep en al napratend hebben we besloten dat er in 2015 wederom een of meerdere sponsorlopen zullen worden gehouden. Binnenkort zullen wij de datum van de eerstvolgende sponsorloop bekend maken.

Natuurlijk willen we alle deelnemers van harte bedanken voor hun inzet op deze dag, maar ook iedereen die heeft meegeholpen om dit mogelijke te maken én natuurlijk iedereen die een bijdrage heeft geleverd door één of meer deelnemers te sponsoren.

Samuel had vanuit Brazilië ook nog een videoboodschap ingesproken. Helaas was de internetverbinding niet snel genoeg om het filmpje op tijd te laten zien, maar hier kunnen jullie hem alsnog bekijken:

De deelnemers:

sponsorloop nieuwe generatie brasil