Vitória

Vitória

Mijn naam is Vitória. Ik ben een lieve, verlegen meid van 10 jaar. Ik woon met mijn 4 broers bij mijn oma in een klein flatje. We moeten een flink stukje lopen naar het ontwikkelingscentrum maar ik ga er altijd graag naar toe.
Mijn moeder kon nooit voor mij zorgen omdat ze drugsverslaafd was en vorig jaar is ze aan een overdosis overleden. Het is mijn droom om later een dokter te worden en zo anderen te kunnen helpen.

Wat fijn dat u mijn sponsor wilt worden!

  Ja, ik wil Vitória graag een betere toekomst bieden  Behalve de foto geven wij voorkeur aan het digitaal verzenden van informatie. Mocht u alles per post willen ontvangen dan kunt u dat hieronder aangeven.
  Per e-mailPer postPer post en e-mail

  SEPA Machtiging
  Hierbij machtig ik Stichting Nieuwe Generatie Brasil om maandelijks een bedrag van EUR 30,00 af te schrijven van onderstaande bankrekening  Voorwaarden
  Stichting Nieuwe Generatie Brasil, De La Reijweg 23, 4818 BA, Breda
  incassant ID: NL06ZZZ586572900000
  Door ondertekening van het formulier geeft u toestemming aan stichting Nieuwe Generatie Brasil om doorlopend incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven en uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Stichting Nieuwe Generatie Brasil.
  Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden. Als u nog vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen via fundakid@ng-brasil.com

  anbi2

   

  Evangelie Gemeente Zeist De Wilde Ganzen