Volg ons

U kunt ons op verschillende manieren volgen, namelijk via:

Wilt u graag per email op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen, laat dan uw gegevens achter via ons contactformulier.

 

Staat de Hemel voor hen open?

Staat de Hemel voor hen open?

In Nederland krijgen we allemaal zoveel kansen. We staan er niet meer bij stil hoe goed wehet hebben, qua onderwijs, medische verzorging, veiligheid. In Brazilië is dat absoluut nietvanzelfsprekend. Ook de christelijke feestdagen nemen we als gewoon een extra vrije...

Culturen verschillen wereldwijd, kansen verschillen ook

Culturen verschillen wereldwijd, kansen verschillen ook

Als je op reis bent is het bijzonder om te zien hoe landen en culturen op deze aarde van elkaar kunnen verschillen. En het grappige is; we kunnen als mensen zo anders leven en toch zo hetzelfde zijn. Soms worden dan echter ook pijnlijke verschillen merkbaar. Die verschillen deden mij inzien hoe gezegend we in Nederland zijn met alle mogelijkheden.

Jaarcijfers 2021

Jaarcijfers 2021

De jaarafsluiting is voor ieder bedrijf een bijzonder proces. De boekhouding wordt afgesloten, dejaarrekening en het jaarverslag worden opgesteld en ook de accountant kijkt mee om te zien ofalles netjes en goed gebeurt. Persoonlijk ben ik dan altijd weer blij als...

Wilt u ook op de hoogte blijven?

Ontvang het laatste nieuws ook in uw mailbox door u in te schrijven op onze nieuwsbrief

Help ons helpen!

Doneer nu

 

Activiteitenkalender

Stichting Nieuwe Generatie Brasil organiseert vele evenementen met als doel op een leuke manier samen geld in te zamelen.


Kijk op de kalender en doe mee!

Oude berichten

Ieder kind verdient een eerlijke kans!

Doneer nuSchrijf u nu in!

anbi2

 

Evangelie Gemeente Zeist De Wilde Ganzen