Op 12 april organiseer ik, Meriellen van de Raa, een Zumba Marathon. Met deze marathon wil ik geld inzamelen voor Stichting Nieuwe Generatie Brasil. Doe ook mee, of kom kijken hoe anderen zich in het zweet werken voor het goede doel. Het goede nieuws is dat we nog steeds kaarten beschikbaar hebben! Schrijf je daarom nu in via facebook of stuur een mail maar info@ng-brasil.nl. Ik hoop jullie in grote aantallen op 12 april te ontmoeten!!!!

Wat ik met de Zumba Marathon wil bereiken, heb ik in een filmpje gezet. De kinderen in Brazilië verdienen een kans voor een toekomst, een toekomst die niet bestaat uit dealen, je lichaam verkopen voor geld, of gewoonweg uit leven van en op straat. Stichting Nieuw Generatie Brasil is een stichting die deze kinderen wil helpen, wil ondersteunen, maar vooral wil scholen, zodat ze zichzelf uiteindelijk kunnen onderhouden.

Nu zoekt de stichting nog altijd donateurs, maar wil je geen vaste donateur worden en vind je het leuk om te dansen/bewegen/ zweten/plezier hebben, dan is deelnemen aan deze Zumba marathon een manier om toch de Stichting te ondersteunen. Een entree kaartje kost €15 en je krijgt daarvoor 3 uur ZUMBA!! De €15 gaat volledig naar de stichting!!!

Kortom, meld je aan en kom 12 april bewegen voor deze en vele Braziliaanse kinderen!!! Deel dit bericht en kom met zoveel mogelijk mensen naar de Zumba-marathon! Hartelijk dank allemaal voor je tijd en interesse!

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=7-Liys61-as#t=11[/tube]

 

Bekijk hier de updates:

Update 1: hier

Update 2: hier

Update 3:hier

Update 4:hier

Update 5:hier

Update 6:hier

Deze Zumba marathon wordt mede mogelijk gemaakt door:


Zaalhuur Zumba Marathon

Flyer Zumba Marathon

Loterij Zumba marathon

Hapjes Zumba marathon

Prijzen Zumba Marathon

Prijzen Zumba Marathon

Wijkgebouw
“Siemburg”

Copy Company

Slijterij
“Van der Maas”

Spar

Love4dance

Speelgoedwinkel
“De Rakker”