Ik wil u van harte welkom heten op onze website. Stichting Nieuwe Generatie Brasil is geboren vanuit de wens om kansarme kinderen in Brazilië een betere toekomst te bieden. Deze stichting en in het bijzonder wij, Samuel en Laura van de Raa, geloven dat ieder kind gelijke kansen verdient. Wij stoppen niet bij ‘overleven’, maar willen een nieuwe generatie kinderen/jongeren helpen ontwikkelen naar een zelfstandige en duurzame toekomst door ze (praktisch) onderwijs te geven, waarmee ze later in hun eigen onderhoud kunnen voorzien.

Visie

Onze visie is dat een kind pas iets kan leren en zich ontwikkelen als het zich veilig voelt. Vandaar dat wij willen beginnen met het creëren van een veilige plek. Een plek, waar kinderen zich veilig en geborgen voelen. Waar ze werkelijk kind kunnen zijn en vanuit de natuurlijke kinderlijke interesse zich kunnen ontwikkelen en groeien.

In Nederland is het vanzelfsprekend dat kinderen te eten hebben, goede kleding dragen en onderwijs volgen. U kunt ons helpen om deze vanzelfsprekendheid ook in landen als Brazilië te realiseren. Wilt u meer informatie over onze stichting of lopende projecten, klik dan hier en laat uw gegevens achter zodat we contact met u op kunnen nemen/houden.

Daarnaast willen we een nieuwe generatie stichting zijn waar transparantie en betrokkenheid een vanzelfsprekendheid is. Wij geloven dat mensen in Nederland nog steeds bereid zijn om kansarme kinderen in het buitenland te ondersteunen, mits ze weten wat met hun giften gebeurd. U mag ons aanspreken als u hier twijfels bij hebt.

Wij, als nieuwe generatie van de Raa, zetten ons in om de missie van de stichting NG Brasil uit te voeren. Bent u nieuwsgierig geworden? Volg ons dan via onze website, Facebook, Twitter, nieuwsbrieven, etc…

Wilt u ons helpen de kansarme kinderen in Brazilië te helpen? Kijk dan verder onder het menu “Help mee“.