Zumba marathon 29 november in Tilburg

Op 29 november organiseert OGOS de derde en laatste Zumba marathon. Het evenement vind plaats in sportcomplex T-Kwadraat aan de Olympiaplein 382, 5022 DX in Tilburg. Ook deze marathon heeft als doel het inzamelen van geld voor de stichting, dus we hopen dat u zich massaal inschrijft. Het belooft zeker ook een heel leuk evenement te worden!

De zaal is open vanaf 14:00 uur. De spetterende start van de Zumba marathon is om 14:30 en het evenement eindigt om 17:00 uur.

U kunt zich nu inschrijven voor deze Zumba marathon via onderstaand formulier. De kosten in de voorverkoop bedragen € 10 voor een volwassene (aan de deur betaalt u € 2,50 extra) en € 5 voor een kind.

Deze 4 top-instructeurs zullen u deze middag opzwepen, laten swingen, dansen en springen, u afmatten en laten zweten en vooral met een hele grote glimlach de deur uitgaan:

 • Jeroen Lautenslager,
 • Annemieke van de Koedijk,
 • Erika Moreno Sarmiento en
 • Meriellen van de Raa de Souza.

  Uw marathons:
  1 november in Nieuwegein22 november in Brasschaat29 november in Tilburg

  Uw naam:

  Uw adres:

  Uw postcode en woonplaats:

  Uw e-mail adres:


  Na inschrijving ontvangt u een email met het verzoek uw betaling over te maken aan de stichting en de bijbehorende betaalgegevens.

  Wilt u ook op de hoogte blijven?

  Ontvang het laatste nieuws ook in uw mailbox door u in te schrijven op onze nieuwsbrief

  Help ons helpen!

  Doneer nu

   

  Activiteitenkalender

  Stichting Nieuwe Generatie Brasil organiseert vele evenementen met als doel op een leuke manier samen geld in te zamelen.


  Kijk op de kalender en doe mee!

  Oude berichten

  Ieder kind verdient een eerlijke kans!

  Doneer nuSchrijf u nu in!

  anbi2

   

  Evangelie Gemeente Zeist De Wilde Ganzen